ΠΑΡΟΧΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η ποιότητα και η ανταγωνιστική τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, η ακριβής καταγραφή της ποσότητας που σας παραδίδεται κάθε φορά καθώς και η αμεσότητα εκτέλεσης των παραγγελιών, είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες που πρέπει να αξιολογήσετε προσεκτικά για να επιλέξετε τον κατάλληλο συνεργάτη διανομής πετρελαίου. Η Cleanex σας εξασφαλίζει σε όλα αυτά τα επίπεδα, χάρη στην εμπειρία της και τη σταθερή συνεργασία της με την AVIN.

Άριστη ποιότητα πετρελαίου: Το έμπιστο και εξειδικευμένο προσωπικό της Cleanex παραλαμβάνει το πετρέλαιό σας απευθείας από τις εγκαταστάσεις της AVIN όπου, βάσει νόμου, εφαρμόζεται αυστηρά το σύστημα εισροών – εκροών που διασφαλίζει απόλυτα την ποιότητα του πετρελαίου που σας παραδίδουμε.

Μοναδικά χαμηλές τιμές: Χάρη στη μακρόχρονη συνεργασία μας με τη AVIN μπορούμε να σας εγγυηθούμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με την εκάστοτε τιμή της αγοράς, κι επιπλέον σας ενημερώνουμε όταν οι τιμές πέφτουν ώστε να επιτυγχάνετε τον πιο οικονομικό ανεφοδιασμό προνοώντας για μελλοντική χρήση.

 

Εγγυημένη ποσότητα: μπορείτε πια να ξενοιάσετε όσον αφορά τον κίνδυνο διανομής νοθευμένου πετρελαίου που συχνά παρατηρείται. Το σύστημα εισροών – εκροών της Avin ανιχνεύει αυτόματα ακόμα και το πιο μικρό δείγμα νοθείας στο πετρέλαιο και σταματάει ακαριαία την τροφοδοσία, μετρώντας με ακρίβεια την ποσότητα ώστε ό,τι πληρώνετε να αντιστοιχεί σε 100% πετρέλαιο. Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται στο τέλος του ανεφοδιασμού και μπορεί να πραγματοποιηθεί και με πιστωτική κάρτα.

Άμεση παράδοση: Ακόμα και όταν υπάρχουν ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες στην παροχή πετρελαίου, όπως όταν πέφτει απότομα η θερμοκρασία, η Cleanex εγγυάται να βρίσκεται στην πόρτα σας είτε την ίδια μέρα ή το αργότερο 24 ώρες μετά την παραγγελία σας. Πάντα συνεπείς στα ραντεβού μας, ακολουθούμε το πρόγραμμά σας και ερχόμαστε την ώρα που σας εξυπηρετεί περισσότερο.

Επιπλέον, η Cleanex αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει για εσάς αίτηση για το επίδομα θέρμανσης χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση σε σχέση με τις υπηρεσίες μας, σας παρέχεται φόρμα παραπόνων για να επιληφθούμε του όποιου ζητήματος.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.