ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Αν επιλέγατε κάποιον να σας βοηθήσει με την καθαριότητα του σπιτιού σας, το πρώτο που θα σας απασχολούσε είναι το ζήτημα της εμπιστοσύνης. Αντίστοιχα, και αυτοί που καθαρίζουν τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας σας πρέπει να είναι της απολύτου εμπιστοσύνης σας. Όχι μόνο γιατί τους δίνετε το κλειδί της εισόδου σας και άρα αποκτά άμεση πρόσβαση στους χώρους σας. Αλλά και γιατί οι δικές τους καθαρές (ή μη) πρακτικές επηρεάζουν σημαντικά την υγιεινή και την ποιότητα της ζωής σας.

Αναθέτοντας στην Cleanex τον καθαρισμό της πολυκατοικίας σας ξενοιάζετε οριστικά με το θέμα της καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων σας, γιατί:

  • Μας γνωρίζετε προσωπικά και προτού ξεκινήσουμε μας εξηγείτε αναλυτικά τις απαιτήσεις σας και τις όποιες ιδιαιτερότητες του κτιρίου σας.
  • Εμείς με τη σειρά μας σημειώνουμε όλα όσα χρειάζεστε και φτιάχνουμε μια λίστα με τις προδιαγραφές καθαρισμού που θέλετε να τηρούνται κάθε φορά.
  • Έχουμε σταθερούς συνεργάτες, επαγγελματίες στον καθαρισμό, που επιλέγονται με γνώμονα όχι μόνο τη συνέπεια αλλά και την προσωπικότητά τους (γιατί μια χαμογελαστή καλημέρα είναι ανεκτίμητη). Μιλάνε τη γλώσσα σας και είναι πάντα έτοιμοι να σας ακούσουν αν κάτι χρειαστεί. Θα βλέπετε πάντα γνωστά πρόσωπα, που δεν εναλλάσσονται αλλά αφιερώνονται σε συγκεκριμένες περιοχές και πολυκατοικίες. Με τη ζεστή τους καλημέρα και τη θετική διάθεση, σύντομα θα γίνουν φίλοι σας.
  • Οι μέθοδοι καθαρισμού μας είναι πιστοποιημένες, και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε αναγνωρίζονται για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους από παγκόσμιους οργανισμούς.
  • Η κάθε πολυκατοικία διαθέτει το δικό της εξοπλισμό, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για συγκεκριμένες ανάγκες καθαρισμού. Κάθε υλικό έχει εξειδικευμένη χρήση για να εξασφαλίζεται στο μέγιστο η υγιεινή των χώρων σας, αλλά και το καλύτερο καθαριστικό αποτέλεσμα.

 

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε το πώς δουλεύουμε και γιατί ξεχωρίζουμε από κάθε άλλη εταιρεία καθαρισμού πολυκατοικιών είναι… απλά να μας γνωρίσετε! Καλέστε μας σήμερα για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας, τη μέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί, για μία δωρεάν επίσκεψη και αξιολόγηση των δικών σας αναγκών καθαρισμού.

Εμφάνιση: