ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΕΠΑΓΓ.ΧΩΡΩΝ-ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας σχετίζεται και με το θέμα της καθαριότητας;

  • Οι έρευνες δείχνουν ότι το καθαρό εργασιακό περιβάλλον αυξάνει τις επιδόσεις των εργαζομένων, γιατί μειώνει σημαντικά το στρες που λειτουργεί αρνητικά ως προς την αποτελεσματικότητά τους. 
  • Σε έναν τακτοποιημένο χώρο κανείς δε χρειάζεται να σπαταλήσει πολύτιμο χρόνο εργασίας αναζητώντας αντικείμενα που βρίσκονται σε απρόβλεπτα σημεία ή κάτω από στοίβες χαρτιών
  • Αντίστοιχα, ένα καθαρό περιβάλλον γραφείου προδιαθέτει θετικά και τους πελάτες που το επισκέπτονται. Συνεπάγεται ότι οι άνθρωποι που το διοικούν σέβονται το χώρο τους και αντίστοιχα τη δουλειά τους
  • Ιδιαίτερα όσον αφορά τους κοινόχρηστους χώρους (π.χ. τουαλέτες) η καθαριότητα σχετίζεται άμεσα και με το ζήτημα της υγείας, το οποίο οφείλει να εξασφαλίζει κάθε υπεύθυνος γραφείου για τους εργαζομένους του

 

Μόνο όταν το περιβάλλον εργασίας σας είναι καθαρό και τακτοποιημένο, εσείς και οι εργαζόμενοί σας μπορείτε να συγκεντρωθείτε ολοκληρωτικά στο αντικείμενο της δουλειάς σας. Και η δουλειά σας δεν είναι το καθάρισμα… αυτή είναι η δική μας!

Έχοντας πολύχρονη συνεργασία με πολλές επιχειρήσεις κάθε είδους (δικηγορικά γραφεία, ασφαλιστικές εταιρείες, mall) η Cleanex γνωρίζει εκ των έσω τις ιδιαιτερότητες του καθαρισμού επαγγελματικών χώρων.

  • Ξέρουμε ότι ο ρόλος μας είναι να περνάμε απαρατήρητοι και να αφήνουμε τους χώρους ακριβώς όπως τους βρήκαμε, αλλά στην καθαρή και τακτοποιημένη τους εκδοχή.
  • Δεν πετάμε τίποτα πέρα από ό,τι βρίσκεται στα ενδεδειγμένα σημεία απορριμμάτων (π.χ. κάδους) και όλα τα έγγραφα επιστρέφουν στη θέση όπου τα βρήκαμε, αφού αυτή καθαριστεί.
  • Ιδιαίτερη φροντίδα δίνουμε στους κοινόχρηστους χώρους, που έχουν και τη μεγαλύτερη υγειονομική σημασία. Εκτός του ότι τους καθαρίζουμε κάθε φορά πολύ προσεκτικά με τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα, επιπλέον χρησιμοποιούμε πανάκια διαφορετικών χρωμάτων (πχ μπλε για την κουζίνα, κόκκινα για το μπάνιο) για να μη μεταφέρονται οι μικροοργανισμοί.
  • Οι έμπειροι επαγγελματίες των συνεργείων μας είναι «αφοσιωμένοι» σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις ώστε να γνωρίζουν την όποια ιδιαιτερότητα καθαρισμού υπάρχει και να μην αναλώνεστε σε άσκοπες επεξηγήσεις.

Ζητήστε μας σήμερα μια προσφορά και ξενοιάστε μια για πάντα με τον καθαρισμό του γραφείου σας.

Εμφάνιση: