ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Κατά τη διάρκεια των τακτικών καθαρισμών ενός επαγγελματικού χώρου συνήθως δεν υπάρχει χρόνος να εστιάσουμε σε σημεία όπου η πρόσβαση είναι δύσκολη, για παράδειγμα κάτω από βαριά έπιπλα, σε ψηλά ή κρυφά σημεία, ή πίσω από τις βιβλιοθήκες. Εκεί με τον καιρό συσσωρεύεται σκόνη και ρύποι που κάθε τόσο πρέπει να απομακρύνονται για να εξασφαλίζεται η υγιεινή και μια πιο καθαρή ατμόσφαιρα εργασίας.

Τα έμπειρα συνεργεία μας έχουν διαπιστώσει ότι ένας γενικός καθαρισμός ανά έξι μήνες είναι αρκετός για να διασφαλίσει έναν πλήρως καθαρό επαγγελματικό χώρο. Η Cleanex μπορεί να πραγματοποιήσει οικολογική απολύμανσή του επαγγελματικού σας χώρου, με ατμό και χωρίς χρήση χημικών και αλλεργιογόνων ουσιών. Ακόμα και αν την τακτική καθαριότητα του χώρου σας έχει αναλάβει κάποιος άλλος, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την τεχνογνωσία μας στους γενικούς καθαρισμούς και να σας επισκεπτόμαστε όσο συχνά το επιθυμείτε εσείς για τη συγκεκριμένη εξειδικευμένη εργασία.

Η Cleanex αναλαμβάνει το γενικό καθαρισμό όχι μόνο επαγγελματικών χώρων και επιχειρήσεων, αλλά και κάθε άλλου χώρου ιδιωτικού ή δημόσιου (π.χ. γενικούς καθαρισμούς μόνιμων ή εξοχικών κατοικιών, σχολείων, δημόσιων υπηρεσιών). Επικοινωνήστε μαζί μας για να αξιολογήσουμε το χώρο σας και να σας δώσουμε την πιο συμφέρουσα προσφορά.

Εμφάνιση: