ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ / ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΟΥ

Οι εξωτερικοί και περιβάλλοντες χώροι μίας πολυκατοικίας πρέπει να είναι πάντα περιποιημένοι και όμορφοι – όχι μόνο για λόγους αισθητικής αλλά και για λόγους καθαριότητας και υγιεινής. Έτσι, ένας όμορφος κήπος, μια περιποιημένη πρασιά ή μια σειρά από δέντρα που ανθίζουν και καρποφορούν δε μας φτιάχνουν μόνο τη διάθεση αλλά ταυτόχρονα βελτιώνουν και την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε εμείς και τα παιδιά μας!

Κάποιοι θεωρούν ότι η φροντίδα των χώρων πρασίνου είναι μια πολυτέλεια και γι’ αυτό θα πρέπει να πραγματοποιείται μόνο μια φορά το χρόνο, συνήθως την άνοιξη. Στην πραγματικότητα όμως αυτή η επιλογή θα επιβαρύνει περισσότερο τα ετήσια έξοδα της πολυκατοικίας σας γιατί ένας απεριποίητος κήπος απαιτεί περισσότερη δουλειά και χρόνο για να συμμορφωθεί, από ό,τι αν γινόταν μια σταθερή συντήρησή του όλο το έτος.

Η Cleanex μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για τους φυτεμένους χώρους της πολυκατοικίας σας, ώστε να είναι πάντα προσεγμένοι με το μικρότερο δυνατόν κόστος για εσάς:

  • Οι έμπειροι γεωπόνοι μας σας προτείνουν τα φυτά που ταιριάζουν με το μικροκλίμα της περιοχής σας και απαιτούν την ελάχιστη φροντίδα.
  • Τοποθετούμε συστήματα αυτόματου ποτίσματος και τα ρυθμίζουμε ανάλογα με την εποχή ώστε να κάνετε σωστή διαχείριση και οικονομία στο νερό σας.
  • Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, πάντα υπό την εποπτεία του γεωπόνου, επισκέπτεται τους εξωτερικούς χώρους και επεμβαίνει όσο χρειάζεται (ανάλογα με την εποχή αλλά και με τις ειδικές ανάγκες των δέντρων και φυτών) χρησιμοποιώντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό.
  • Οι επισκέψεις μας γίνονται μετά από συμφωνία με εσάς και μπορούν να είναι μηνιαίες ή περιοδικές, ανάλογα με τις ειδικές απαιτήσεις του κήπου σας αλλά και τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που μπορεί να τις επιβάλλουν.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.