ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΔΑΠΕΔΩΝ

Τα δάπεδα είναι πάντα ο τελικός αποδέκτης του μεγαλύτερου μέρους σκόνης, γύρης ή άλλων ρύπων που μπαίνουν στο χώρο μας, καθώς και όλων των ρύπων που καταλήγουν εκεί από παπούτσια μας και τη γενική χρήση του χώρου. Γι’ αυτό κατά καιρούς χρειάζεται να τους αφιερώνουμε έναν πλήρη και ενδελεχή καθαρισμό ώστε να καταπολεμήσουμε τη βρωμιά που λίγο λίγο συσσωρεύεται σε κάποια σημεία, όπως για παράδειγμα στους αρμούς των πλακακιών όπου εύκολα συγκεντρώνονται άλατα.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται τα δάπεδα από μάρμαρο ή πέτρα που, ειδικά αν έρχονται σε επαφή με ακατάλληλα απορρυπαντικά όπως χλωρίνη ή άλλα όξινα, φθείρεται το υλικό που «σφραγίζει» τους πόρους και τους προσφέρει γυαλάδα, με αποτέλεσμα οι ρύποι να εισχωρούν σε βάθος μειώνοντας την αντοχή τους και αλλοιώνοντας την όψη τους.
 

Η Cleanex, με τεχνογνωσία πολλών ετών και τον πιο κατάλληλο εξοπλισμό, αναλαμβάνει τους εις βάθος καθαρισμούς δαπέδων ώστε να τα επαναφέρει ακόμα και στην αρχική τους κατάσταση, όταν αυτό είναι εφικτό. Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα οικολογικά απορρυπαντικά που σέβονται όλα τα υλικά, ενώ παράλληλα λειτουργούν δραστικά και αφαιρούν ρύπους κάθε είδους. Ακόμα και αν τα δάπεδά σας δείχνουν καθαρά, σας προτείνουμε έναν εξειδικευμένο καθαρισμό δαπέδων κάθε πέντε χρόνια ώστε να εξασφαλίσετε με σιγουριά την υγιεινή των χώρων σας.

Εμφάνιση: