Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

Ένας πραγματικά υγιεινός χώρος διαβίωσης δεν αρκεί να φαίνεται καθαρός… πρέπει να είναι 100% καθαρός ακόμα και στα σημεία που δεν φαίνονται. Έτσι, κατά περιόδους είναι σημαντικό να πραγματοποιούνται ενέργειες περιορισμού των εστιών μόλυνσης που μπορεί να οδηγήσουν σε απρόσκλητους επισκέπτες, όπως ενοχλητικά έντομα αλλά και επιβλαβή βακτήρια.

Η Cleanex πραγματοποιεί υπεύθυνα εργασίες απολύμανσης / απεντόμωσης / μυοκτονίας την περίοδο αναπαραγωγής των ανεπιθύμητων οργανισμών (άνοιξη και φθινόπωρο) ώστε να καταπολεμηθούν έγκαιρα προτού εμφανιστεί ουσιαστικό πρόβλημα για την πολυκατοικία και τους κατοίκους της.

  • Απολύμανση: η απομάκρυνση, η αδρανοποίηση και ο έλεγχος επιβλαβών μικροοργανισμών, όπως ιοί, βακτήρια κ.λπ., που μπορεί να συγκεντρωθούν σε διάφορα σημεία των κοινόχρηστων χώρων ανεξάρτητα από το πόσο συχνά ή καλά καθαρίζονται.
  • Απεντόμωση: η καταπολέμηση των εντόμων που παρατηρούνται συχνά στους αστικούς χώρους, όπως κατσαρίδες και μυρμήγκια.
  • Μυοκτονία: συγκεκριμένη μέθοδος απεντόμωσης που εστιάζει στην καταπολέμηση των μυγών, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Με ένα μόνιμο επιτελείο επαγγελματιών που αποτελείται από Επόπτη Δημόσιας Υγείας, επαγγελματία Γεωπόνο και έμπειρους καθαριστές, η Cleanex εντοπίζει τις πιθανές εστίες μόλυνσης στο χώρο σας και τις εξουδετερώνει χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φάρμακα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε σέβονται αποδεδειγμένα τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον, είναι 100% μη τοξικά, άοσμα, και ακίνδυνα τόσο για τα παιδιά όσο και για τα κατοικίδια ζώα.

Στο τέλος κάθε εφαρμογής απολύμανσης / απεντόμωσης / μυοκτονίας εκδίδεται σχετικό Νόμιμο Πιστοποιητικό, το οποίο και αναρτάται σε ορατό σημείο της πολυκατοικίας για ενημέρωση των κατοίκων της. Όλες οι εφαρμογές πραγματοποιούνται σε πλήρη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του Προεδρικού Διατάγματος 144/2014 , ΦΕΚ 235/4/29-10-2014. 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.